No Fairytales grönsakstortillas och en gjord wrap

* Inlägget innehåller pressutskick/gåva. *

Nya i kyldisken är grönsakstortillasen från No Fairytales. Jag har fått ett pressutskick med de tre varianter som finns – grönkål, rödbeta och morot. Vi har hittills ätit en av sorterna, den med rödbeta. Mer om det senare i inlägget.

Tortillabröden består till nästan hälften av färska grönsaker vilket ger bröden både fin färg, smak, fiber och näring. De innehåller därför också färre kalorier än traditionella tortillabröd. Bröden säljs i butikens kyldisk, ska förvaras i kylskåp hemma och har en hållbarhet på sju veckor.
De används som andra tortillas, till förslagsvis burritos eller enchiladas. Vi gjorde wraps vid vårt första test.

Spana in den läckra färgen som rödbetstortillan har! Vi fyllde den med följande:

Pak choi-sallad
Matvete
Morotshummus
Ugnsrostad palsternacka
Falafel
Salladslök
Färsk persilja

Morotshummusen var denna fast gjord med lime istället för citron.  Palsternackan smaksatte jag med endast svartpeppar och salt.

Som vanligt fyllde jag wrapsen för mycket så att de inte gick att rulla ihop snyggt haha! Men å andra sidan blev de riktigt saftiga och galet goda. Och bröden i sig, ja det känns väldigt roligt att ärligt kunna skriva att rödbetstortillasen är de godaste tortillas jag ätit! Både smak och konsistens var fantastiska! Ser mycket fram emot att inom kort prova de andra två sorterna.

 

 

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s