Hej!

Tittar in en sväng här och skriver några ord. Det är på tiden, var en dryg månad sedan sist. Vad hände kan man undra?
Ska inte bli långrandig kring det men andra halvåret 2018 var tungt för mig. Från och med december än tyngre och det gick liksom inte längre… Stress, sömnbrist och smärta är huvudorsakerna.

Det bästa med att nå botten, eller i alla fall närma sig den, är att man kan få en rejäl motivation att ta sig uppåt och det har jag fått! Högst prioriterat de senaste veckorna har för mig varit att må bra igen. Fokusområden är bland annat att hålla mina arbetstider bättre, inte ta på mig för mycket och lära mig att säga nej. Dessutom är kost och träning viktigt, något det varit länge och som jag skött hyfsat de senaste åren men även det kan förbättras.

Oroa er inte, det här kommer inte att bli en träningsblogg eller så, trots bilden nedan och det jag skrev nyss. Det är bara en bild från gymmet i morse för att visa att jag lever och har hälsan. Eller ja, arbetar på den i alla fall!
Bloggen kommer att fortsätta ungefär som tidigare. Och nu känner jag att energin och lusten att blogga är på väg att smyga sig tillbaka.

Jag hoppas att ni hade en bra jul- och nyårstid och att ert 2019 börjat bra. Själv tänker jag mig att 2019 ska bli super! :-)

2 reaktioner på ”Hej!

Hej! Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s